Situm Net d.o.o.

Pomoć pri izvozu

Situm Net d.o.o.
SItum Net d.o.o. - pomoć pri izvozu

Situm Net d.o.o. je društvo čiji je primarni cilj pružiti dodanu vrijednost svim proizvođačima i distributerima koji aspiriraju plasirati svoje proizvode na svjetska tržišta.

Bilo da se radi o analizi određenih svjetskih tržišta za pojedine proizvode, pronalasku potencijalnih partnera ili direktnom zastupanju u izravnom i neizravnom izvozu, naša orijentiranost prema potrebama i mogućnostima naših klijenata i fokus na dubinskoj analizi svih prednosti i nedostataka poslovnog projekta, Situm Net će uvijek svojim klijentima pružiti iskrenost i profesionalnost u svom poslovanju.

Nas ne određuje arhaični poslovni model u smislu vlastite misije, vizije i cilja, nama ste bitni Vi i Vaš poslovni uspjeh. Svaki realiziran izvoz iz Hrvatske je jedan čvršći temelj u bolje naslijeđe koje ostavljamo našim budućim generacijama.

Naš opseg usluga je determiniran u 3 ključne odrednice koje nudimo našim partnerima:

Usluge

  • Analiza svjetskih tržišta – usluga je namijenjena klijentima koji trebaju informacije o razvijenosti tržišta u specifičnoj industrijskoj grani, njezinim trendovima, konkurentima i njihovim tržišnim udjelima, cijenama, kvaliteti proizvoda i tehnologijama.  
  • Pronalazak potencijalnih kupaca – svaki izvoz znači uvoz, iako jedno ne ide bez drugog, potraga za kupcem zna biti iscrpljujući i nezahvalan posao. Naš nekonvencionalan pristup u ovoj usluzi u potpunosti isključuje slanje newslettera i e-mailova i drugih uobičajenih načina traženja kupaca, te se bazira na osnovama trgovine, direktnim kontaktom sa potencijalnim uvoznicima neovisno o kojem se svjetskom tržištu radi. 
  • Izravno i neizravno posredovanje pri izvozu – ukoliko se želite u potpunosti posvetiti proizvodnji, a zastupanje, pregovaranje, ugovaranje, naplatu i održavanje odnosa sa kupcem prepustiti nama –    možete se opustiti. Nudimo potpunu uslugu konsignacije Vaših proizvoda u plasmanu na svjetska tržišta.

KONTAKTI:

Situm Net d.o.o.
10000 Zagreb
A.Bauera 42
Web: http://globaltrade.situmnet.com/ E-mail: izvoz@situmnet.com

Podijeli
li
0