Prvi hrvatsko-poljski gospodarski portal

Od 1. listopada 2016. na mrežnoj stranici Počasnog konzulata RH u Krakovu

Prvi hrvatsko-poljski gospodarski portal
Prvi hrvatsko-poljski gospodarski portal

Ususret očekivanjima i potrebama razvoja zajedničkih, hrvatsko-poljskih gospodarskih kontakata, od 1. listopada 2016. na mrežnoj stranici Počasnog konzulata Republike Hrvatske u Krakovu, www.konsulat.chorwacja.krakow.pl

djeluje Prvi hrvatsko-poljski gospodarski portal.

Portal je namijenjen fizičkim osobama, poduzetnicima, predstavništvima, državnim i lokalnim institucijama te gospodarskim subjektima u Hrvatskoj i Poljskoj koji bi mogli biti zainteresirani različitim oblicima gospodarske suradnje u objema zemljama.

Prvi hrvatsko-poljski gospodarski portal pruža osnovne informacije o gospodarstvu obiju zemalja, mogućnostima pokretanja i provođenja različitih gospodarskih djelatnosti, poreznom sustavu te o troškovima rada i zapošljavanja.

Također, informira o načinima dobivanja sredstava različitih europskih i državnih fondova na javnim natječajima, kao i mogućnosti njihova korištenja. Zadatak je portala i olakšati pronalaženja posla posloprimcima te traženje odgovarajućeg poslovnog partnera. Na portalu se mogu naći obavijesti o najzanimljivijim i najvažnijim gospodarskim događajima u Hrvatskoj i Poljskoj.

Izvor: Počasni konzulat RH u Krakovu

Podijeli
li
0