Prilike za MSP-ove za izlaz na tržište Čilea,Indije, Kameruna, Kanade i SAD-a

Projekt Ready2Go

Prilike za MSP-ove za izlaz na tržište Čilea,Indije, Kameruna, Kanade i SAD-a
Ready2Go logotip

Hrvatska gospodarska komora, u suradnji s još 11 partnera iz devet europskih zemalja, u sklopu projekta Ready2Go pruža mogućnost hrvatskim malim i srednjim tvrtkama da steknu nova i unaprijede već stečena znanja u nastupu na međunarodnim tržištima. U sklopu ovog projekta, gospodarstvenicima će se pružiti prilika i da pronađu pouzdane poslovne partnere i s njima se susretnu na organiziranim poslovnim razgovorima na 5 odabranih trećih tržišta. Odabrana treća tržišta su Čile, Indija, Kamerun, Kanada i SAD, a dva rezervna tržišta su Argentina i Egipat. Projekt financira Europska komisija, a dio određenih troškova će biti pokriveno tvrtkama koje će sudjelovati u ovom projektu.

Sve zainteresirane tvrtke se mogu prijaviti za sudjelovanje u projektu putem Javnog poziva koji Vam dostavljamo u prilogu, a prijava se radi online, izravno glavnom partneru u projektu Agenciji za međunarodne aktivnosti Trgovačke komore Milana - Promos, te je dostupna na www.b2match.eu/ready2go.

Rok za prijavu je do 31. ožujka 2017. godine.

Dodatne informacije o prihvatljivosti i kriterijima izbora, datumima i programu također su dostupne na istoj web stranici - www.b2match.eu/ready2go

Više informacija možete pronaći u dokumentima u nastavku

Podijeli
li
0