Prijavite se: Njemački proizvođači traže dobavljače

Iskazivanje interesa do 30.3. 2015.

Prijavite se: Njemački proizvođači traže dobavljače
Njemačko-hrvatska industrijska i trgovinska komora

Pod pokroviteljstvom Ministarstva gospodarstva i energije SR Njemačke (BMWi), a u okviru zajedničke organizacije regionalnih njemačkih industrijskih i trgovinskih komora (AHK), kao i njemačkog Udruženja za upravljanje materijalima, nabavu i logistiku (BME e.V), AHK Hrvatska Vas poziva da budete dio B2B projekta: "Njemačka inicijativa za pronalaženje dobavljača u Hrvatskoj i državama Zapadnog Balkana"

  • Mjesto održavanja događaja: München, Njemačka (IHK München)
  • Datum: 9. lipnja 2015.

Cilj projekta je da se u okviru jednodnevnog događaja u Münchenu, odabrane tvrtke iz Hrvatske i ostalih zemalja Zapadnog Balkana sastanu sa njemačkim tvrtkama koje su zainteresirane za uspostavljanje poslovnih kontakata sa proizvođačima iz ove regije, tj. njihovim novim potencijalnim dobavljačima roba i usluga iz traženih djelatnosti poslovanja kao što su metaloprerađivačka, elektrotehnička i elektronska, kemijska industrija, industrija plastike i gume, informacijska i komunikacijska tehnologija, industrija ambalaže, drvnoprerađivačka industrija i namještaj i dr.


KONCEPT

Koncept projekta se bazira na "B2B - matchmaking platformi".

Kratke profile njemačkih tvrtki (Short Profiles German Companies) s kratkim opisima djelatnosti poduzeća i konkretnim zahtjevima koji su upućeni tvrtkama u Hrvatskoj i državama Zapadanog Balkana možete pronaći ovdje>>>

Profili njemačkih tvrtki navode što sve tvrtka/ proizvođač iz Hrvatske ili regije treba imati u svom proizvodnom portfelju kako bi se kvalificiralala za potencijalnu suradnju.

Svoj interes za sudjelovanje u projektu ostvarujete kroz popunjavanje priloženog obrasca (Croatia Short Profile Supplier>>>).

Dostavljeni ispunjeni obrasci svih zainteresiranih tvrtki iz Hrvatske i regije biti će poslani u Udruženje BME e.V. koje će dostaviti prijave njemačkim tvrtkama na uvid, a koje će na kraju odlučiti o odabiru tvrtki koje će sudjelovati na B2B događaju u Münchenu. Planirano je da oko 100 tvrtki iz regije Zapadnog Balkana prisustvuje ovoj manifestaciji, dok se sa njemačke strane očekuje 25 njemačkih zainteresiranih tvrtki.


PRIJAVA

Ukoliko ste se prepoznali kao novi dobavljač neke od njemačkih tvrtki pozivamo Vas da popunite obrazac (Croatia Short Profile Supplier>>>) i pošaljete na e-mail adresu: davor.okicic@ahk.hr (s naznakom u predmetu mail-a: Njemačka inicijativa za pronalaženje dobavljača u Hrvatskoj), do 30.3.2015.

Važne napomene

  • Obrazac "Croatia Short Profile Supplier"se popunjava na engleskom jeziku (opcija njemački jezik).
  • Službeni jezik na B2B manifestaciji u Münchenu je engleski, tj. B2B sastanci će se odvijati na engleskom jeziku (opcija njemački jezik).
  • Broj mjesta na B2B događaju je ograničen, o konačnom odabiru za sudjelovanje na B2B susretu 09.06.2015. u Münchenu odlučuju njemačke tvrtke

Više informacija:

g. Davor Okičić

davor.okicic@ahk.hr
Njemačko-hrvatska industrijska i trgovinska komora
Strojarska 22/11
HR-10000 ZAGREB
Tel.: +385 1 6311 613
Fax: +385 1 6311 630


PREUZIMANJE DOKUMENATA


Podijeli
li
0