Prezentacija HIZ-a: Mogućnosti sufinanciranja poduzetničkih projekata - MSP-a s područja grada Zagreba

utorak, 30. kolovoza 2016.g. sa početkom u 13.00 sati, Fallerovo šetalište 22, IV kat, Zagreb.

Prezentacija HIZ-a: Mogućnosti sufinanciranja poduzetničkih projekata - MSP-a s područja grada Zagreba
Grb grada Zagreba

Obavještavamo Vas da udruga Hrvatski izvoznici sa članicom udruge  tvrtkom za savjetovanje PRVI KORAK PODUZETNIČKI CENTAR d.o.o. , organizira prezentaciju mogućnosti sufinanciranja poduzetničkih projekata iz sektora MSP-a koji imaju sjedište na području jedinice lokalne (regionalne ) samouprave Grada Zagreba, u utorak, 30. kolovoza 2016.g. sa početkom u 13.00 sati, Fallerovo šetalište 22, IV kat, Zagreb.

Predviđeno vrijeme trajanja prezentacije je od 13:00-15:00 sati.

U nastavku dostavljamo sažetak javnog natječaja za dodjelu potpora mikro, srednjim i malim poduzetnicima koji imaju sjedište u Gradu Zagrebu:

Tip natječaja: Javni natječaj za dodjelu potpora srednjim i malim poduzetnicima s područja Grada Zagreba (bespovratna sredstva)

Status: otvoren od 08.8.2016. do 07.10.2016.

Nadležno tijelo: Ured za gospodarstvo, rad i poduzetništvo Grada Zagreba

Područje: malo i srednje poduzetništvo sa sjedištem na području Grada Zagreba

Prijavitelji: mali i srednji poduzetnici

Predmet Poziva: Dodjela bespovratnih potpora Grada Zagreba za provedbu Programa poticanja razvoja obrta, malog i srednjeg poduzetništva u Gradu Zagrebu 2013. – 2017., u dijelu povezanom s Mjerom 2.6. Potpore internacionaliziranju poslovanja malih i srednjih poduzetnika.

Cilj Poziva: Povećanje konkurentnosti za lakši pristup međunarodnome tržištu, povećanje poslovnih rezultata i očuvanje i/ili stvaranje novih radnih mjesta.

Najniža vrijednost potpore koja se može dodijeliti pojedinom projektu iznosi 100.000 kuna, a najviše 500.000 kuna.

Intenzitet potpore koja se može dodijeliti korisniku iznosi 70% ukupno prihvatljivih troškova iskazanih u tablici proračuna projekta.

Molimo da iskaz interesa sudjelovanja kao i potvrdu Vašeg dolaska pošaljete telefaksom na broj 01/ 49 23 797 ili e-mailom na info@hrvatski-izvoznici.hr najkasnije do 29. kolovoza 2016.g.

Podijeli
li
0