Posebna ponuda za članove HIZ-a

Posebna ponuda za članove HIZ-a
Naslovnica knjige Kako postati uspješan prodavač

Knjiga Kako radi uspješan prodavač, autora i izdavača Davora Kalinića, direktora tvrtke Partner koncept d.o.o., člana udruge Hrvatski izvoznici, namijenjena je 

  • menadžerima, voditeljima prodaje i svim kategorijama prodavača
  • malim poduzetnicima i obrtnicima
  • trgovcima
  • svim osobama iz bilo kojeg područja rada koje žele unaprijediti svoje prodajne kompetencije i ostvariti veće i kvalitetnije prodaje.“ (iz Uvoda knjige)

Knjiga je podijeljena u tri povezana dijela, odnosno poglavlja, koja zajedno čine jednu prodajno-tematsku cjelinu. Poglavlja su:

  • NARAV PRODAJE
  • RAZVOJ PRODAJNIH VJEŠTINA
  • STRATEGIJA TVRTKE

Prvo poglavlje Narav prodaje ima širi karakter sa svrhom boljeg razumijevanja svijeta prodaje i njegovih načela. U poglavlju se čitatelja navodi na više promišljanja kako bi utvrdio i unaprijedio shvaćanje o prodaji te u tom svjetlu bolje sagledao vlastitu ulogu i angažman.

Drugo poglavlje Razvoj prodajnih vještina, kao središnji i najopsežniji dio knjige ide izravno i konkretno na užu prodajnu edukaciju sa svrhom razvoja prodajnih kompetencija koje će donijeti nove prodajne uspjehe u realnom poslovnom životu. 
Poglavlje je podijeljeno na devet tema koje su konkretne i pažljivo odabrane za vas prodavače. U njima se izlažu brojni, vrlo konkretni i primjenjivi postupci.

Kako knjiga započinje širim i općim prodajnim sadržajem, na neki način slično i završava.

Na kraju knjige se dominantni fokus prebacuje s osobe kao pojedinca na razinu tvrtke. Zadnje je poglavlje svojevrsni dodatak, ali je svakako vezan na temu prodaje. Strategija tvrtke u većoj se mjeri tiče rukovodećeg kadra, uključivši male poduzetnike i obrtnike kako bi bolje razumjeli značenje i zakonitosti tržišnog poslovanja te u konačnici poslovali uspješnije.

Članovi HIZ-a ostvaruju akcijski popust od 15% na redovnu cijenu knjige koja iznosi 155,00 kn (uključen PDV od 5%)

Zainteresirani članovi HIZ-a svoj interes mogu iskazati mailom na info@hrvatski-izvoznici.hr ili telefonskom kontaktom na 01/49 23 796

Podijeli
li
0