Podrška hrvatskim tvrtkama pri ulazu na britansko tržište

Podrška hrvatskim tvrtkama pri ulazu na britansko tržište
Suradnja

U prostorijama Veleposlanstva Republike Hrvatske u Londonu 30 lipnja 2017. godine održano je poslovno druženje - Summer Business Networking Reception – u organizaciji Veleposlanstva i marketinške agencije Globe Media Studio iz Londona http://www.globemediastudio.co.uk/.
 
Povod okupljanju bilo je službeno obilježavanje početka rada ove agencije koja će svojim klijentima, poglavito malim i srednjim tvrtkama te startupovima, pružati kreativne usluge iz područja odnosa s javnošću te digitalnog marketinga, kako je u svom obraćaju istakla njegova suosnivačica Tihana Borovščak Kovačević, ujedno i članica glavne britanske udruge i registra za ovlaštene marketing stručnjake (The Chartered Institute of Public Relations – UK).
 
Ispred Veleposlanstva prisutnima su se uvodno obratili veleposlanik Ivan Grdešić te savjetnik za gospodarske poslove Davorka Žanić Dražić koji su istakli važnost podrške Veleposlanstva tvrtkama koje u UK žele raditi na daljnjem poboljšanju i unaprjeđenju poslovne suradnje između hrvatskih i britanskih tvrtki, posebno u podršci hrvatskim tvrtkama pri ulazu na zahtjevno britansko tržište,  koristeći pri tome mnoge prednosti modernih društvenih mreža. Jednako tako izrazili su uvjerenje u nastavak takvog oblika druženja i umrežavanja poslovnih subjekata u organizaciji Veleposlanstva RH u Londonu.
 
Druženju su prisustvovali mnogobrojni predstavnici britansko-hrvatske poslovne zajednice u Londonu, a tijekom večeri su uz letke Globe Media Studio, podijeljeni i razni katalozi o poslovanju s Hrvatskom Hrvatske gospodarske komore te su posluživana hrvatska vina.

Podijeli
li
0