Najava predavanja Strani radnici u Hrvatskoj:jučer, danas, sutra

ponedjeljak, 17. travnja 2023.g., od 17.30 do 18.30

Cilj predavanja Strani radnici u Hrvatskoj: jučer, danas, sutra, koja će se održati 17. travnja 2023. godine od 17.30 do 18.30 u WESPA spaces (Brain gym dvoran), Zavrtnica 17, u Zagrebu, je raspraviti izazove kojima su poduzetnici izloženi zbog nedostatka radne snage i nužnosti uvođenja stranih radnika. Na predavanju će biti prezentirana zapažanja iz razgovora održanih sa stranim radnicima i hrvatskih poslodavcima koji imaju iskustvo zapošljavanja stranih radnika. Sudionici će moći sudjelovati u diskusiji o izazovima zapošljavanja i prilagodbe stranih radnika te raspraviti o rješenjima tih izazova.

Sudionicima predavanja će odnosi između hrvatskih poslodavaca i stranih radnika biti približen kroz socijalno-psihološki, odnosno akulturacijski okvir međugrupnih odnosa, a sudionici će dobiti materijale s osnovnim pregledom koraka za prilagodbu stranih radnika u tvrtku i tvrtke stranim radnicima.

Rok za prijavu je 13.4.2023. u ponoć

Prijave preko Google obrasca

Broj mjesta je ograničen na 20 sudionika

Participacija za sudjelovanje je 20€ po osobi, a svi će prijavljeni povratno dobiti mail s detaljima plaćanja.

Uplaćena participacija se ne vraća.

Predavanje je namijenjeno predstavnicima tvrtki iz područja građevine, proizvodnje, turizma i ugostiteljstva, ljudskih resursa, posredovanje u zapošljavanju stranaca, škola stranih jezika.

O predavaču


Filip Gospodnetić je vlasnik obrta Datafit u kojem radi ono što najviše voli - podizati svijest o važnosti međusobnog uvažavanja i suradnje u multikulturnom okruženju. Nakon završenog diplomskog studija psihologije nastavio je svoje obrazovanje iz područja socijalne psihologije na poslijediplomskom studiju, kao i na brojnim edukacijama u okviru projekata financiranih sredstavima EU.

Surađuje s tijelima državne uprave, organizacijama civilnog društva, privatnim tvrtkama, fakultetima te privatnim osobama. Član je organizacije Business Network International

Kontakt podaci

Filip Gospodnetić

Datafit, obrt za računačne i poslovne usluge

datafit.df@gmail.com

092 26 15 460

Podijeli
li
0