Međunarodni sajam vina i jakih alkoholnih pića ProWein 2019

Međunarodni sajam vina i jakih alkoholnih pića ProWein 2019
PROWEIN 2019.

U organizaciji Hrvatske gospodarske komore, na sajmu vina u Düsseldorfu od 17. do 19. ožujka predstavit će se 20 proizvođača vina i dva poizvođača jakih alkoholnih pića. 

Na površini od 95 četvornih metara, u paviljonu 15 na štandu G03 izlagat će sljedeće hrvatske vinarije: Kutjevo d.d., Badel 1862 d.d., Zlatan Otok d.o.o., Dingač Skaramuca d.o.o., Osilovac d.o.o. (Feravino), Belje d.d., Lagradi d.o.o., Krauthaker d.o.o., OPG Rajka Dvanajščak, Kraljevski vinogradi d.o.o., Vinarija Iuris d.o.o., Veralda poljoprivredi obrt, Maraska d.d., Erdutski vinogradi d.o.o., Vinoplod-Vinarija d.d. Šibenik, Z.O. Cattunar, Korta Katarina d.o.o., Samoborska vinska cesta, Udruga Vino Zagorje KZŽ i Sisačko-moslavačka županija

ProWein je vodeći međunarodni sajam vina i jakih alkoholnih pića na kojem se tradicionalno susreću posjetitelji te vodeći svjetski proizvođači i distributeri, a izlagači nude potpuni pregled svjetskog tržišta u deset izlagačkih paviljona.

Ove godine predstavit će se više od 6800 izlagača iz više od 60 zemalja na prostoru od 71.924 četvorna metra, uključujući 400 međunarodnih distributera i dobavljača alkoholnih pića. Ova sajamska manifestacija predvodnik je različitih trendova i proizvoda, što je i glavni cilj ovog središnjega sektorskog sajma.

Više o svemu možete naći na: http://www.prowein.com

Izvor: HGK

Podijeli
li
0