Konferencija o klasterima u JI Europi

10.-11.04.2017.godine, hotel Sheraton, Dubrovnik

KONFERENCIJU O KLASTERIMA U JUGOISTOČNOJ EUROPI koja će se održati 10.-11.04.2017. godine u hotelu Sheraton, u Dubrovniku,  organizira Hrvatski drvni klaster, jedan od osnivača Klastera konkurentnosti drvno-prerađivačkog sektora i jedan od aktivnijih poslovnih klastera. 

Konferencija u Dubrovniku ima za cilj sagledavanje cijele problematike klastera, budući da je proteklih mjeseci bilo više pokušaja organiziranja sektorskih sastanka oko tematike klastera, čak i na najvišoj razini u Vladi RH. Kako još uvijek nisu donesene odluke o smjeru razvoja klasterizacije u Hrvatskoj, konferencija je prilika za raspravu, analizu mnogobrojnih prijedloga i donošenje kvalitetnih zaključaka, koji mogu ubrzo biti pretočeni u konkretne mjere za jačanje konkurentnosti, ali i oporavak klastera.

Konferencija je idealno mjesto za usporedbu različitih stadija klasterizacije u zemljama JIE, a brojni strani i domaći partneri su s velikim zanimanjem najavili dolazak. Upravo se kroz prisustvo i znanje stranih stručnjaka i međunarodnih organizacija može unaprijediti transfer znanja i najboljih praksi u hrvatske i regionalne klastere.

Flyer, program te prijavnicu za konferenciju možete pronaći u nastavku

Podijeli
li
0