Javni natječaji u Njemačkoj

Javni natječaji u Njemačkoj
Njemačka

Ministarstvo vanjskih i eurospskih poslova proslijedilo nam je informaciju sa poveznicama na službene portale za objavu natječaja u Bavarskoj, a oni su:

Također, informacije o javnim natječajima dostupne su i na portalu: www.staatsanzeiger-eservices.de

Informacije o natječajima objavljenima u pojedinim njemačkim pokrajinama moguće je pronaći putem tražilice centralnog saveznog internetskog portala za natječaje www.bund.de.

Sva javna nadmetanja koja prelaze određene ugovorne vrijednosti moraju se obavezno objaviti kao Dodatak Službenom listu Europske unije. Hrvatske tvrtke tako za pretraživanje aktualnih javnih natječaja većeg obima kao primarni izvor podataka mogu koristiti Tenders Electronic Daily (TED) – online verziju dodatka Službenog lista Europske unije. TED je elektronska baza podataka koja u sebi sadrži sve javne natječaje objavljene na području Europske unije ili financirane iz proračuna EU, za koje postoji obveza da se objave u Službenom listu Europske unije. Navedena baza podataka dostupna je na sljedećoj internetskoj stranici: http://ted.europa.eu/.

Više informacija: http://ted.europa.eu/TED/main/HomePage.do  i http://simap.europa.eu/supplier/opportunities-in-europe/index_hr.htm

Podijeli
li
0