Internacionalizacija i mogućnosti financiranja - publikacija

Internacionalizacija i mogućnosti financiranja - publikacija
Internacionalizacija i mogućnosti financiranja

U okviru Akcijskog plana za podršku izvozu, odnosno mjere  1.1.4. Izrađivanje  informativnih  materijala za izvoznike, Hrvatska gospodarska komora izradila je zajedničku publikaciju INTERNACIONALIZACIJA I MOGUĆNOSTI FINANCIRANJA. 

S obzirom da izvoznici kontinuirano ističu nedostatna financijska sredstva kao jednu od najvećih prepreka u internacionalizaciji njihovog poslovanja, cilj ove publikacije je pružiti informacije već postojećim izvoznicima, ali i onim tvrtkama koje tek razmatraju izlazak na strana tržišta, o svim aktualnim mogućnostima sufinanciranja internacionalizacije poslovanja koje su dostupne u proračunima institucija članica Povjerenstva za internacionalizaciju te ukratko se osvrnuti i na ostale oblike internacionalizacije poslovanja.

Brošura je tiskana u nakladi od 2000 primjeraka i bit će u tiskanom obliku dostupna u svim institucijama članovima Povjerenstva za internacionalizaciju hrvatskoga gospodarstva, dok elektronsku verziju brošure možete preuzeti na poveznici u nastavku.


PREUZIMANJE BROŠURE

Podijeli
li
0