Interes za sajam BEOWINE?

5. Međunarodni vinski sajam, Beograd, 27. 2. – 2. 3. 2014.

Interes za sajam BEOWINE?
Beowine

HGK ŽK Osijek planira zajednički nastup osječko-baranjskih vinara na 5. Međunarodnom sajmu vina Beowine, koji se od 27. veljače do 2. ožujka 2014. godine održava u Beogradu. Na Sajmu sudjeluju regionalni i svjetski poznati proizvođači vina, a BeoWine intenzivno promovira i vinski turizam. Održavanje ove manifestacije istovremeno sa Sajmom turizma jasno govori o značaju ovog događaja i u turističkom gospodarstvu. Na jednom mjestu predstavljaju se najugledniji proizvođači vina i vinski podrumi. U ponudi je i kompletna oprema za vinogradarstvo i vinarstvo.

Svake godine održava se nekoliko natjecanja – za najbolje domaće vino, za najbolje vino Sajma i natjecanje somelijera. Aukcijska prodaja vina jedan je od nezaobilaznih segmenata ove smotre, a na štandovima izlagača svakodnevno se organiziraju i brojne degustacije. Ove godine bit će održano i međunarodno ocjenjivanje kvalitete vina, BeoWine Fair Wine Cup Challenge.

Organizaciju nastupa na navedenom sajmu u Županijskoj komori Osijek vodit će Odsjek za međunarodne odnose. Kontakt osoba: Jelena Radić, telefon: 031/ 223 821, 800; telefaks: 031/ 223 824 ili e-mail jradic@hgk.hr 

PRIJAVE DO: 10.01.2014

Podijeli
li
0