Hrvatsko-albanski gospodarski forum

11. svibnja 2016. godine, Vijećnica HGK, Rooseveltov trg 2, Zagreb

Hrvatsko-albanski gospodarski forum
Albanska zastava

Hrvatska gospodarska komora u suradnji s Trgovinsko – industrijskom komorom Tirana organizira Hrvatsko-albanski gospodarski forum u sklopu službenog posjeta predsjednika Republike Albanije, NJ.E. gospodina Bujar Nishania, koji će se održati 11. svibnja ove godine u Vijećnici HGK, Rooseveltov trg 2, Zagreb, s početkom u 10.00 sati.

U pratnji visoke albanske delegacije bit će desetak albanskih tvrtki iz sektora IT, poljoprivrede, građevinarstva, trgovine.

Na Forumu će se nazočnima obratiti predsjednik HGK Luka Burilović i predsjednik Trgovinsko – industrijske komore Tirana Nikolin Jaka te Nj.E. Kolinda Grabar Kitarović, predsjednica Republike Hrvatske, i Nj.E. Bujar Nishani, predsjednik Republike Albanije.

Na plenarnom dijelu Foruma, a posebno izlaganjem predsjednika Komore Tirana, hrvatskim tvrtkama će se  prezentirati mogućnosti poslovanja na albanskom tržištu, s naglaskom na najprosperitetnije sektore za nastup i poslovanje hrvatskih tvrtki, zakonski okviri, poticajne mjere, porezne olakšice poslovanja i investiranja u Albaniji te druge relevantne gospodarske informacije od interesa za hrvatske tvrtke.

Nakon plenarnog dijela, predsjednik Komore Tirana i predstavnici albanskih tvrtki bit će na raspolaganju za izravne kontakte s hrvatskim tvrtkama, za upoznavanje, razmjenu informacija i uspostavljanje izravnih kontakata između potencijalnih hrvatskih i albanskih partnera.

U nastavku možete preuzeti Program Hrvatsko-albanskog foruma i popis albanskih tvrtki prisutnih na Forumu.

Podijeli
li
0