HGK: Poziv za misiju u Tursku

Istanbul, 29. svibnja 2014.

HGK: Poziv za misiju u Tursku
Turska - Hrvatska

POZIV: Gospodarsko izaslanstvo - Turska, Istanbul, koje će se održati u sklopu sjednice Hrvatsko-turskog poslovnog vijeća, 29. svibnja 2014. u Istanbulu.

PRIJAVE DO: 04.04.2014.

Hrvatsko-tursko poslovno vijeće osnovano je sporazumom o suradnji HGK-a i turskog Odbora za promicanje vanjske trgovine (DEIK) iz 1995. godine. Svrha rada Vijeća je promicanje gospodarskih veza međusobnim upoznavanjem poslovnih mogućnosti, povezivanjem poslovnih subjekata putem izravnih kontakata te olakšavanjem protoka poslovnih informacija.

U Istanbulu će se 29. svibnja 2014. održati sjednica Hrvatsko-turskog poslovnog vijeća – poslovni forum na kojem će predstavnici hrvatskih i turskih tvrtki imati priliku za individualne razgovore. U nastavku možete preuteti okvirni program boravka. 

Priprema gospodarskog izaslanstva odvijat će se prema sljedećim koracima:

  1. Prikupljanje interesa hrvatskih tvrtki za suradnju s Turskom i sudjelovanje u predmetnom izaslanstvu – do 4. travnja 2014.
  2. Dobivanje povratne informacije o interesu turskih tvrtki –  sredinom svibnja 2014.

Prema okvirnim procjenama trošak sudjelovanja u izaslanstvu po osobi (aviokarta + smještaj na bazi 2 noćenja s doručkom) iznosio bi oko 800 EUR-a. Sve ostale detalje posjete organizatori će dostaviti naknadno.

Za sudjelovanje u navedenom izaslanstvu možete se prijaviti dostavom ispunjenog prijavnog obrasca Prijavni obrazac (eng)  na e-mail: aperica@hgk.hr, a najkasnije do petka, 4. travnja 2014. Tablicu u Prijavnom obrascu potrebno je ispuniti na engleskom jeziku te uz imena predstavnika potrebno je navesti i njihovu funkciju. 

Za sve dodatne informacije možete se javiti u HGK, g. Anti Perici, višem stručnom suradniku (tel.: 01/456 1788; e-mail: aperica@hgk.hr)


PREUZIMANJE DOKUMENATA:

Podijeli
li
0