EKSKLUZIVNA PONUDA ZA ČLANOVE HIZ-a: posebna cijena ulaznice za oba dana Zagreb Connect konferencije

Zagreb, 29.- 30. studenog 2016.

EKSKLUZIVNA PONUDA ZA ČLANOVE HIZ-a: posebna cijena ulaznice za oba dana Zagreb Connect konferencije
Davorin Štetner, mreža poslovnih anđela CRANE

U Zagrebu će se 29. i 30. studenoga 2016.godine održati najveći dosad, tvrde organizatori, međunarodni gospodarski događaj: konferencija startupova i poslovnih anđela Zagreb Connect, i to u sklopu globalnog događanja EBAN Winter University 2016.

Davorin Štetner, predsjednik Hrvatske mreže poslovnih anđela - CRANE i organizator EBAN-a, izjavio je kako se očekuje da će u Zagreb doći više od 400 poslovnih anđela, uključujući i one s desecima milijuna eura potencijalnih investicija, poput Brucea Dickinsona, pjevača grupe Iron Maiden, Dova Morana iz Izraela, koji se smatra ocem USB memorije, te Johanna Hansmanna, koji slovi za najboljeg europskog poslovnog anđela. Konferenciju će uveličati i čelnici Bloomberga te Cisca, a očekuje se da će se u Zagrebu naći i stučnjaci NASA-e, Europske svemirske agencije te niza ostalih korporativnih i znanstvenih institucija.

"Već mogu reći da nas očekuje spektakl. Na Zagreb Connect se prijavilo 150 timova, od kojih je njih 110 zadovoljilo kriterije. Odabrano je 20 finalista koji će se moći predstaviti investitorima, no bit će prostora da u kontaktima na licu mjesta svoju priliku nađu i svi ostali startupovi koji nisu ušli u finalni izbor ili se čak nisu ni prijavili na natjecanje", rekao je Štetner. U finalni izbor je ušlo 20 startupova iz sedam zemalja svijeta, a 12 ih je iz Hrvatske, najviše iz samog Zagreba.

Domaći projekti koji će se predstaviti na Zagreb Conectu su: Angler, Balmaris, Budgeteer, Happy to Visit, Kakis positive toilets, myBrushies, Nanodiy, Pet Finder, Run Zagreb, Tintus Off, Trakbar te Volio. Tu će se naći i Shoployal iz Irske, Feelif, Oculos diagnostika i 45HC.com iz Slovenije, Kidsy iz Danske, Lionscube iz BiH, Fowaft iz Ujedinjenog Kraljevstva, a svakako je, barem po mjestu svog sjedišta, najegzotičniji GoLexigo s Jamajke. Nagradni fond je 100 tisuća eura, a osim stučnog žirija, nagrade će dodijeliti posjetitelji te Grad Zagreb.

Više informacija možete pronaći na poveznici u nastavku

www.zagrebconnect.zagreb.hr

Suradnjom organizatora Hrvatske mreže poslovnih anđela i udruge Hrvatski izvoznici, članovima HIZ-a omogućeno je sudjelovanje na dvodnevnoj Zagreb Connect konferenciji u sklopu EBAN Winter University 2016. po cijeni od 30€ za oba dana.

Zainteresirane članove HIZ-a molimo da iskaz interesa za sudjelovanje po posebnoj cijeni na navedenoj konferenciji pošalju do sutra, 24. studenoga 2016.g. do 16 sati na e-mail info@hrvatski-izvoznici.hr

Podijeli
li
0