Dani otvorenih vrata EU tržišta za poduzetnike

9. rujna 2019.g., Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta, Ulica grada Vukovara 78

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta započelo je 9. rujna 201. godine s aktivnostima u više gradova RH s ciljem informiranje poduzetnika i građana o alatima koje objedinjava Centar unutarnjeg tržišta EU, uz poruku "Sve na jednom mjestu".

Prvu u nizu svojih aktivnosti Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta započinje 9. rujna 2019. godine u vremenu od 10 do 14 sati.

Aktivnosti se planiraju redovito održavati svakog 9. dana u mjesecu (ili prvog radnog dana u narednom tjednu) u Ministarstvu gospodarstva, poduzetništva i obrta u isto vrijeme.

Službenici Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta bit će poduzetnicima na raspologanju za razgovor i informiranje o slobodni pružanja usluga i kretanja roba na unutarnjem tržištu.

Poduzetnici će biti informirani o već uklonjenim preprekama uslijed liberalizacije tržišta roba i usluga.

Prilika je to za davanje prijedloga i povratnih informacija o poboljšanju podrške i korisničkog iskustva kroz postojeće alate kojima se kroz Centar unutarnjeg tržišta EU olakšava sloboda kretanja roba i sloboda pružanja usluga.

Tijekom susreta poduzetnici će moći putem ankete dostaviti navedene informacije.

Zainteresirani poduzetnici mogu se prijaviti do petka, 6. rujna 2019. godine do 12.00 sati na e-mail unutarnje-trziste@mingo.hr uz dostavu imena sudionika i naziva poslovnog subjekta

Podijeli
li
0