Dalekovodu posao izgradnje dalekovoda u Švedskoj

Dalekovodu posao izgradnje dalekovoda u Švedskoj
DALEKOVOD

Iz Dalekovoda su u petak izvijestili da im investitor Markbygden Net AB planira dodijeliti posao izgradnje dalekovoda u Švedskoj, vrijedan više od 7 milijuna eura.

Investitor Markbygden Net AB Dalekovodu planira dodijeliti ugovor za izgradnju 130 kV dalekovoda Markbygden etapa 1, priključak vjetroparka na trafostanicu Rabacken ukupne dužine 31 kilometar.

Nakon evaluacijskog procesa ponuda Dalekovoda je označena kao najpovoljnija prema kriterijima natječaja, ističe se u objavi Dalekovoda na Zagrebačkoj burzi.

Žalbeni rok je istekao, a potpis ugovora očekuje se do sredine srpnja. Tim poslom, kako se navodi, Dalekovod nakon šest godina ponovno ulazi na to tržište.

"Posao u vrijednosti većoj od 7 milijuna eura, vrlo je bitan za Dalekovod jer znači ulazak na još jedno skandinavsko tržište nakon Norveške i Finske te otvara cijeli niz novih poslovnih prilika", navodi se u priopćenju.

Napominje se i kako je natječaj dobiven u izrazito jakoj konkurenciji tvrtki koje na tom tržištu već imaju snažnu poziciju.

Izvor: HINA

Podijeli
li
0