Bisnode paketi za hrvatske izvoznike

predstavljeno na 8. konvenciji hrvatskih izvoznika

Bisnode paketi za hrvatske izvoznike
Bisnode

Na 8. konvenciji izvoznika Bisnode je svim sudionicima predstavio  poseban spektar usluga namijenjenih upravo izvoznicima, ali i svim poslovnim subjektima koji planiraju svoje poslovanje prošiti kako na zemlje iz regije tako i na jednu od članica Europske unije. Uzimajući u obzir pet zemalja u koje hrvatsko gospodarstvo najviše izvozi Bisnode je svim sadašnjim, ali i budućim izvoznicima ponudio dva paketa svojih usluga zahvaljujući kojima svoje poslovanje mogu osigurati i izvan Republike Hrvatske.

Paket regija namijenjen svima koji su svoje poslovanje proširili na zemlje iz regije ili pak planiraju svoje poslovanje povezati sa zemljama regije. Paket Regija svim korisnicima nudi jednogodišnje licence za portal Boniteti Slovenija, Bosna i Hercegovina i Srbija. Portfelj boniteta sadrži bonitetne i poslovne informacije za sve poslovne subjekte registrirane u Sloveniji, Bosni i Hercegovini te Srbiji, a korisnici paketa imaju neograničen pristup.

Boniteti su jedinstveni regionalni bonitetni portal koji sadrži poslovne i bonitetne informacije  za više od 18 milijuna poslovnih subjekata iz 9 europskih zemalja. 

- Osmišljavajući ove dvije nove usluge koncentrirali smo se na upravo na zemlje u koje Hrvatska najviše izvozi jer želimo našim gospodarstvenicima i izvoznicima ponuditi onu uslugu koja im je potrebna.  Cijena Paketa Regija iznosi smanjena je za 48% te iznosi 4.400,00 kn. Na taj način smo i mi željeli našim poduzetnicima pomoći u razvoju i širenju njihovog poslovanja. Segment izvoza je iznimno važan element svakog gospodarstva te smo prilagodbom cijena naših usluga i mi željeli pripomoći daljnjem razvoju hrvatskog gospodarstva – kazao je Benjamin Cerovac, direktor Bisnode Hrvatska.

- Riječ je o više od dva milijuna poslovnih subjekata koji se nalaze u portfelju Paketa Regija. Naši klijenti mogu pronaći potencijalne partnere ili kupce u regiji, mogu provjeriti njihove bonitetne ocijene odnosno njihovo poslovanje te na taj način prilagoditi svoje poslovanje odnosno smanjiti rizik poslovanja te naravno osigurati svoju naplatu - kazao je Benjamin Cerovac te nastavio kako, zahvaljujući informacijama koje se nalaze u portfelju, svi zainteresirani mogu provjeriti tvrtke iz segmenta njihovog poslovanja:

- Jednostavno i brzo poslovni subjekti mogu svoje poslovanje usporediti sa poslovanjem međunarodnih tvrtki iz istog segmenta poslovanja – sa svojom konkurencijom. Mogu saznati ne samo kako posluju već i tko su im glavni dobavljači, distributeri, a samim time i zaključiti koliko su uspješni u segmentu kojim se bave.  

Osim paketa regija, Bisnode je izvoznicima ponudio i Paket Izvoznik koji uz već navedene jednogodišnje licence za bonitete svih poslovnih subjekata iz Slovenije, Bosne i Hercegovine te Srbije nudi i portfelj poslovnih subjekata Italije i Njemačke. Paket Izvoznik uz zemlje iz regije nudi i uvid u baze poslovnih subjekata Italije (zemlje broj 1 hrvatskog izvoza te Njemačke koja se nalaze na trećem mjestu zemalja najvećeg izvoza Hrvatske). 

Bisnode Hrvatska, vodeći je ponuđač poslovnih informacija u Hrvatskoj te je dio međunarodne grupe Bisnode AB, najvećeg europskog ponuđača poslovnih i bonitetnih informacija sa sjedištem u Stockholmu. Bisnode AB je na europskom tržištu informacija prisutan već od 1989. godine i okuplja više od 3100 stručnjaka iz 19 europskih država.


KONTAKTI:

Bisnode d.o.o.

  • Fallerovo šetalište 22
  • HR-10000 Zagreb
  • Hrvatska
Podijeli
li
0