Beogradski Tjedan dizajna – BDW 2014.

6. – 11. listopada 2014., Beograd, Srbija

Beogradski Tjedan dizajna – BDW 2014.
Beogradski Tjedan dizajna – BDW 2014.

Ovogodišnji Belgrade Design Week (BDW) bit će održan od 6. do 11. listopada, a 9. međunarodna konferencija od 9. do 11. listopada.

U okviru pratećeg programa BDW-a bit će organizirana izložba BDW DIZAJNPARK, profesionalni i gradski program BDW DIZAJNLABS i BDW PREMIERS. Tjedan dizajna održava se pod sloganom „Stvori novu vrijednost“.

Prvi put u proteklih 10 godina BDW festival se održava pod pokroviteljstvom predsjednika Republike Srbije i gradonačelnika Beograda, u suradnji sa Privrednom komorom Srbije te uz podršku veleposlanstava i institucija Japana, Nizozemske, Švicarske, Njemačke, Meksika i Izraela.   

Tema ovogodišnje konferencije je SENSE SQUARED i na njoj će biti predstavljena ostvarenja svjetskih i domaćih autora u oblasti arhitekture, oglašavanja, brendiranja, biznisa, komunikacija, dizajna, filma, mode, izdavaštva i poduzetništva.

Na BDW 2014 će se publici predstaviti preko 100 jedinstvenih radova iz više od 20 zemalja, kao i najznačajnija ostvarenja predstavnika srpske kreativne industrije.

Više informacija o događaju možete pronaći na stranici: www.belgradedesignweek.com

Podijeli
li
0