Ana Soldo izabrana za predsjednicu Hrvatskog udruženja menadžera i poduzetnika CROMA

Ana Soldo izabrana za predsjednicu Hrvatskog udruženja menadžera i poduzetnika CROMA
Ana Soldo izabrana za predsjednicu HUM-CROMA-e

U Zagrebu je 8. studenog  2022. godine održana 33. izvanredna skupština Hrvatskog udruženja menadžera i poduzetnika CROMA na kojoj su izabrani dodatni novi članovi u Tijela HUM-CROMA-e.

Za novu predsjednicu HUM-CROMA-e  izabrana  je Ana Soldo, izvršna direktorica klastera Hrvatska i BIH, DS Smith Packaging.

U Upravni odbor HUM-CROMA-e izabrana je  Manuela Šola (Komunikacijski laboratorij), koja se pridružila ostalim članovima, dok su u Izvršni odbor izabrani Jasminka Horvat Martinović (Wiener osiguranje VIG),  Petar Šimić (Primaco), Zoran Uranjek (Harburg-Freudenberger), koji su se pridružili ostalim članovima Izvršnog odbora Igoru Benakoviću (Bauwerk Boen Group), Ani Soldo (DS Smith) i Danijeli Milić (HUM-CROMA).

Novoizabrana predsjednica  zahvalila se Upravnom odboru i Skupštini na iskazanom povjerenju, istaknuvši da joj je velika čast, ali i odgovornost, nastaviti graditi Udrugu koja je prošla izrazito pozitivne transformacije tijekom predsjedavanja pokojnog predsjednika Tihomira Premužaka, s kojim je blisko surađivala kroz Izvršni odbor.

Ujedno je i naglasila da je budućnost Udruge u rukama izvrsnih ljudi, profesionalnih menadžera i autentičnih lidera, koji se aktivno zalažu za budući rast i razvoj Udruge, ali i Društva u cjelini, putem:

  • Panel rasprava i kongresa o stvarnim životnim temama, u kojima se osvještava uloga menadžera u svijetu koji se mijenja i koji je potrebno mijenjati;
  • Daljnjeg rada na razvoju edukativnih programa za mlade menadžere i buduće lidere te doprinosu njihovom profesionalnom i osobnom rastu i razvoju;
  • Promoviranja izvrsnosti u menadžmentu i isticanju najboljih menadžera kroz godišnju dodjelu nagrade struke „ Menadžer godine“ ;
  • Stvaranja partnerskih odnosa s komplementarnim regionalnim i internacionalnim udruženjima, a time i većeg utjecaja na okruženje.

Bogato menadžersko iskustvo i profesionalni razvoj Ana Soldo je gradila od 2001.godine u papirnoj i kartonskoj industriji, a društveno je angažirana ne samo kroz HUM- CROMA-u već i kroz tijela HIZ-a i HGK-a, a zajedno sa svojim timom, dobitnica mnogih priznanja struke i nagrada za uspješno poslovanje.

Podijeli
li
0