Adresar Hrvata izvan RH - 10% popusta

U 2700 objavljenih adresa uključene i poslovne udruge te tvrtke

Adresar Hrvata izvan RH - 10% popusta
Adresar Hrvata izvan Republike Hrvatske

Ovo jedinstveno izdanje, prvi, za sada jedini u Hrvatskoj i inozemstvu, sveobuhvatni Adresar Hrvata izvan Republike Hrvatske izašao je iz tiska u prosincu 2013. godine kao rezultat stalne informativne veze s Hrvatima u iseljeništvu održavane od 1995. godine. U izradi baze sudjelovale su brojne iseljeničke udruge, vjerske i druge organizacije te pojedinci diljem svijeta.

Državni ured za Hrvate izvan RH potpomogao je tiskanje adresara te prepoznao njegov značaj.
Adresar je podijeljen u tri cjeline:  hrvatske manjine u svijetu, BiH Hrvati, hrvatsko iseljeništvo u svijetu te uključuje abecedno poredane države diljem svijeta u kojima žive Hrvati.
 
Kategorije Adresara su:  hrvatska veleposlanstva i konzulati, akademska udruženja, društveno-kulturne organizacije, folklorna društva, glazbenici, humanitarne i skrbne organizacije, kulturne manifestacije, odgojno-obrazovne organizacije, političke i lobističke organizacije, poslovne i druge udruge, tvrtke, sportske organizacije, sredstva javnog priopćavanja, vjerske organizacije i ustanove, zavičajna društva te druge adrese.

Adrese sadrže: naziv subjekta, kontakt osobu, poštansku adresu, telefon , telefax, e-mail , web adresu i kratki opis. U adresaru je i statistički prikaz (procjena) brojnosti Hrvata u svijetu.

Cijena Adresa Hrvata izvan RH iznosi 189,00 kuna (PDV uračunat).

Članovi udruge Hrvatski izvoznici za kupnju Adresara ostvaruju popust 10% za pojedinačnu nabavku, dok se za grupnu nabavku popust odobrava ovisno o naručenoj količini.

Podijeli
li
0