„5. Procurement & Supply Forum za Središnju i Istočnu Europu“

16.10.2018.g.,Grandior Hotel Prague , Prag, Češka Republika

„5. Procurement & Supply Forum za Središnju i Istočnu Europu“
Njemačko-hrvatska industrijska i trgovinska komora

U sklopu 5. Foruma nabave i dobavljača Središnje i Istočne Europe koji će se održati 16. listopada 2018.g. u Pragu, organizira se SUPPLIER-BUYER-MATCHMAKING (skraćeno SBMM )  baziran na „B2B – matchmaking platformi“. 

 Trideset i jedna (31) njemačka tvrtka traži dobavljače iz slijedećih djelatnosti:

 1. Metaloprerađivačka djelatnost:

Tokareni, glodani, tiskani dijelovi , lijevani dijelovi, zavareni i kovani dijelovi (otkivci)

(Metal Working: stamped, turned, milled, pressed, welded parts, forging, casting )

 2. Plastika , Elektronika, Elektrotehnika  (Plastics and Electronics: pressed, stamped, moulded parts, motors, cable wires)

 3. Razno: Obrada površina , lakiranje, alatničarstvo i dr.

 
Profili njemačkih tvrtki se nalaze u dokumentu (u nastavku) – excel datoteci (Summary of Buyer Profiles - Tab 2) sa kratkim opisima djelatnosti poduzeća i konkretnim zahtjevima koji su upućeni tvrtkama  u Hrvatskoj i državama Središnje i Istočne Europe.

Profili njemačkih tvrtki navode što sve tvrtka/ proizvođač / dobavljač iz Hrvatske  treba imati kako bi se kvalificiralala za potencijalnu suradnju.

Cilj  SUPPLIER-BUYER-MATCHMAKING-a (skraćeno SBMM) je da se odabrane tvrtke iz Hrvatske i ostalih zemalja Središnje i Istočne Europe sastanu sa njemačkim tvrtkama koje su zainteresirane za uspostavljanje poslovnih kontakata sa proizvođačima , tj. njihovim novim potencijalnim dobavljačima iz traženih djelatnosti.

Svoj interes za sudjelovanje na 5. Forumu Nabave i dobavljača Središnje i Istočne Europe“ ostvaruje se popunjavanjem obrasca   (excel datoteka –Supplier Profile – to complete – Tab 1)   najkasnije do 17.08.2018.


Dostavljeni ispunjeni obrasci svih zainteresiranih tvrtki iz Hrvatske  biti će poslani u BME e.V. (Udruženje za upravljanje materijalima, nabavu i logistiku SR Njemačke) koje će dostaviti prijave njemačkim tvrtkama na uvid,

a koje će na kraju  odlučiti o odabiru tvrtki  koje će sudjelovati  na   SUPPLIER-BUYER-MATCHMAKING (skraćeno SBMM )   u Pragu 16.10.2018.

Odabrani potencijalni dobavljači biti će pravovremeno informirani i službeno pozvani na FORUM i SUPPLIER-BUYER-MATCHMAKING (skraćeno SBMM).

Popunjeni obrazac (engleski – opcija njemački jezik, excel datoteka –Supplier Profile – Tab 1)

pošaljite na adresu:    diane.djongoue@bme.de  i u kopiju maila :  davor.okicic@ahk.hr 

Opće informacije o navedenom Forumu možete pronaći u nastavku

 Važne napomene:

 Službeni jezik na 5. Procurement & Supply Forum za Središnju i Istočnu Europu“   je engleski, tj. B2B sastanci će se odvijati na engleskom jeziku (opcija njemački jezik).

Broj mjesta na SUPPLIER-BUYER-MATCHMAKING-u je ograničen, o konačnom odabiru za sudjelovanje na susretu 16.10.2018. u Pragu odlučuju njemačke tvrtke.

Podijeli
li
0